our moments

Nunta voastră este cea mai fericită și frumoasă zi din viață, așa că de ce să nu păstrezi o amintire atât de specială într-un loc de inedit. Un ”Album Digital ” / ” Photobook ”,  cartea nunții voastre.

Cel mai apreciat album este din colecția Evolution, unde chiar fotografia ta este atracția principală!

Fotografia de nuntă aleasă de voi este vizibilă pe întreaga suprafață a coperții și separată de cotorul printr-o bandă metalică, fotografia este acoperită cu plexiglas.

În ceea ce privește materialele din care poate fi confecționat albumul, vă oferim o gama foarte larga de materiale.

Banda metalica poate fi inscriptionată cu orice text pentru un plus de personalitate.

Salut, sunt fotograf de nuntă și eveniment, Constantin Alin, stabilit în Râmnicu Vâlcea și vreau să vă prezint amintirile create de mine.

Albumele sunt realizate din fotografiile făcute de noi. De la fotografiile alese împreună, fotografii procesate în detaliu pentru un album perfect, colajele foto aranjate manual, pana la colaboratorii noștri, totul se lucrează cu drag.

Photobook, este albumul perfect pentru a scoate în evidentă una dintre cele mai importante zile din viață.   

Fie că vorbim de nuntă, botez, aniversare sau orice zi pe care noi o consideram importantă, locul cel mai sigur în timp pentru amintiri este albumul foto.

Ca și măsura de siguranță toată lumea primește doua exemplare în format DVD cu toate fotografiile de la eveniment.

Și cum niciodată nu poți fi prea sigur, timp de minim un an fotografiile rămân în baza noastră de date. Pentru clienți oferim și o metodă simplă si ieftină de stocare online.

Un ” Album Digital  / Photobook”,  cartea nunții voastre. Dimensiune 60X30 cm.

Pentru mai multe detalii și modele ne gasiți pe Facebook