our moments

Nunta voastră este cea mai fericită și frumosă zi din viață, așa că de ce să nu pastrezi o amintire atat de specială intr-un loc atât de inedit. Un ” Album Digital ” / ” Photobook ”,  cartea nunții voastre .

 

 

fotograf nunta constantin alin album nunta

Salut, sunt fotograf de nuntă și eveniment, Constantin Alin din Râmnicu Vâlcea și vreau să vă prezint amintiriile create de mine. Albumele sunt realizate din fotografiile făcute de noi. De la fotografiile alese împreună, fotografii procesate în detaliu pentru un album perfect, templaturile foto aranjate manual, pana la colaboratorii nostri, totul se lucrează cu drag.

Photobook, este albumul perfect pentru a scoate în evidentă una dintre cele mai importante zile din viață.   

Fie că vorbim de nuntă, botez, aniversare sau orice zi pe care noi o consideram importantă, locul cel mai sigur în timp pentru amintiri este albumul foto.album botez eric - fotograf constantin alin - valcea (1)

Ca și măsura de siguranță toată lumea primește doua exemplare în format DVD cu toate fotografiile de la eveniment. Și cum niciodată nu poți fi prea sigur, timp de minim un an fotografiile răman în baza noastră de date. Pentru clienți oferim și o metodă simplă si gratuită de stocare online.

Fotograf de nunta Constantin Alin - Album Digital Vilcea (7)

 

Un ” Album Digital ” / ” Photobook ”,  cartea nunții voastre . Dimensiune 60X30 cm.Fotograf de nunta Constantin Alin - Album Digital Vilcea (2)

Fotograf de nunta Constantin Alin - Album Digital Vilcea (6)

fotograf nunta marturie

 

Pentru mai multe detalii și modele ne gasiți pe Facebook